Eerste editie Disco Wonderland pakt direct flink uit

DELEN

Assen – Zaterdag 17 november verandert de grote zaal van De Bonte Wever in een danceclassics walhalla en word je welkom geheten in een Disco Wonderland waar de danskneiters van de afgelopen decennia je om de oren vliegen.

Met DJ’s Gerard Ekdom en Hans Stroeve achter de draaitafels en een optreden van Mr. Dynamite Disco & The Crystal Dancers, kan het niet anders dan dat deze eerste editie een knaller van een avond waar nog lang over nagepraat wordt.

Dansbare hits en klassiekers
Verwacht een avond waar de dansbare hits en klassiekers van toen tot nu je om de oren vliegen en je in de discobollen kan checken of je haar nog ‘saturdaynight proof’ is. Alles met maar één doel; een dampende dansvloer vol gezellige mensen. Houdt de volgende dag wel rekening met opstartproblemen, want je zal zonder twijfel tot de ontdekking komen dat de fever van de zaterdag nog altijd naweeën heeft in de vorm van genadeloze spierpijn wegens het ongegeneerd tonen van je foutste, doch altijd indrukwekkende dansmoves.

Gerard Ekdom
Tijdens de eerste editie in dit wondere landje zal Gerard Ekdom koning zijn, heersen achter de draaitafels en zien dat het goed zit. Niet in de laatste plaats doordat dj Hans Stroeve alvast de voorbereidingen heeft getroffen voor een ultieme muzikale invulling van een dansavond waar nog heel lang over nagepraat wordt. En hadden we al gezegd dat Mr Dynamite Disco & The Crystal Dancers ook nog een showtje komen geven?