Eerste thuiswedstrijd na een jaar geen deelname aan de competitie

DELEN

ASSEN – De afgelopen periode is door FC Amboina uit Assen hard gewerkt om weer te gaan ‘plussen’. Nieuwe sponsoren zijn aangetrokken, nieuwe donateurs hebben zich aangemeld en met de voetbalclinic die oud- voetbalinternational Simon Tahamata 15 augustus jongstleden gaf, is de club weer vol goede moed om de strijd aan te gaan in de competitie.

Ze wonnen voordien drie wedstrijden en werden poulewinnaar in de beker, echter de eerste competitie wedstijd werd vorige week helaas verloren. De pijlen zijn nu gericht op de wedstrijd van komende zondag (aanvang 14.00 uur). De eerste wedstrijd thuis tegen Donkerbroek.

Een wedstrijd met een klein feestelijk tintje, want tijdens deze wedstrijd zal er tevens een verloting worden gehouden met een aantal leuke prijzen waaronder een waarde cheque van Bodega Manolitos ter waarde van € 40,- Het publiek kan niet alleen smullen van al deze mooie prijzen, maar ook van heerlijke loempia’s en andere lekkernijen.

Verandering binnen het bestuur

FC Amboina heeft de afgelopen periode ook een bestuursverandering doorgemaakt. Oud secretaris John Matahelumual is bij een algemene ledenvergadering als nieuwe voorzitter benoemd. Oud penningmeester Claudia v/d Pol-Sapia is de nieuwe secretaris.

De club is thans nog opzoek naar een capabele penningmeester, die zorgvuldig zal worden gekozen en past binnen de organisatie. Binnenkort zijn de eerste gesprekken met enkele kandidaten.

© Nieuws in Assen