Enercup bodybuilding wedstrijd Energym Total Fitness Assen

DELEN

Enercup bodybuilding wedstrijd Energym Total Fitness Assen

Op 28 september 2013 zal in Assen voor het eerst sinds lange tijd weer een fitness, -bodybuilding en danswedstrijd in het Noorden van Nederland plaatsvinden. De wedstrijdlocatie zal Energym Total Fitness in Assen zijn.

Een oude fabriekshal van 2200 m2 dat in 2007 omgebouwd werd tot een grote sportschool. Energym zal die dag het toneel zijn van een nieuwe wedstrijd voor beginnende atleten onder auspiciën van NBBF/ IFBB Nederland. Bianca Sieberichs en haar team presenteren met gepaste trots de ‘Enercup 2013’. Het team bestaat uit Bianca Sieberichs, Christa Sieberichs, Patricia Boer, Gerard Boer, Danielle Radix, Laurens de Fretes en Eddie Spier.

Bianca Sieberichs is al sinds 2003 actief in de dames bodybuilding klasse en is onlangs weer tot Nederlands Kampioen gekroond. Bianca vond het tijd dat er weer een wedstrijd in het noorden zou moeten komen. Zo gezegd, zo gedaan. Na jaren lang dat in haar hoofd te hebben gehad, was er nu de mogelijkheid om dat te doen. Buiten haar normale werk om begonnen de voorbereidingen volop. De wedstrijd is voor beginnende atleten op D en C niveau. Een week na de Enercup zal er een B-wedstrijd plaatsvinden, Iron Man, waar de 1ste 5 plaatsingen van de Enercup naar door kunnen stromen, om zichzelf op deze manier verder te ontwikkelen in de sport.

Nieuw op de Enercup zijn de demo’s van kinderfitness, een klasse die hier in Nederland nog relatief nieuw is, maar op internationaal niveau al een groot succes. Daarnaast zal er ook een danscompetitie worden gehouden. Maximaal 6 dansscholen die strijden voor de titel. Er is een speciale jury hiervoor ingezet.

Meer informatie en programma Enercup 2013 Assen? Klik hier!