Engels medium Margaret Falconer komt naar Assen

DELEN

ASSEN – Op dinsdag 14 april is er een  demonstratieavond in de MFA Het Schakelveld aan de Witterhoofdstraat in Assen. Deze demonstratieavond is zonder uitzondering een avond waar je verrast wordt, want uit Engeland komt medium Margaret Falconer haar gave demonstreren.

Margaret is als leraar verbonden aan het Arthur Findley College in Stansted waar ze al decennia lang cursussen mediumschap geeft en begeleid. Met haar duidelijk gesproken Engels, met het Schotse accent, is het een plezier om naar haar te luisteren. Met gevoel voor humor waar het kan, maar met veel empathie vertelt ze wat ze waarneemt.

,,Als ze vertelt dan is het duidelijk. Niks geen zweverig gedoe. Nee, met beide voeten op de grond en in heldere taal vertelt ze wat ze ervaart. Wat ook typisch Margaret is, ze vertelt. Ze vraagt niet. Hoogstens of je iets begrijpt en kunt plaatsen. Als je iets niet begrijpt of weet, dat legt ze het verder uit of ze zoekt een andere ingang om iets te verduidelijken. Margaret is in staat om mensen die in verdriet bij haar komen dingen uit te leggen en te verklaren. Na zo’n gesprek met haar te hebben gehad geven mensen aan dat ze verder kunnen. Verder met hun leven en het verlies waar ze mee geconfronteerd zijn”, aldus de initiator van de demonstratieavond Lies Tuil uit Assen.

In Nederland komt Margaret alleen naar Assen, maar Margaret gaat ook naar verschillende plaatsen in Duitsland en naar Scandinavische landen. In Assen doet ze gedurende de week dat ze er is drie dingen. Ze doet consulten, geeft een demonstratieavond en in het weekeind geeft ze cursus en begeleiding mediumschap.

Wilt u de demonstratieavond op 14 april in Het Schakelveld bijwonen, dan is het noodzakelijk om u op te geven. Reserveren voor een persoonlijke sessie of deelname aan het meditatie weekend is eveneens mogelijk. Bel hiervoor met 0592 – 853233. Meer informatie? Klik hier!