Enthousiaste vrijwilligers gezocht Preuvenement Assen

DELEN

ASSEN – Heb jij een hart voor Assen? Wil je graag werkervaring op doen? Versterk dan ons team, en help Assen op cultureel en culinair gebied op de kaart te zetten.

Het Preuvenement Assen is een vernieuw(en)d evenement voor jong en oud. We bieden voor ieder wat wils, zowel op culinair gebied, als op het gebied van muziek, kunst en cultuur. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige muziekacts, originele randactiviteiten en culinaire hoogstand zorgt er voor dat dit evenement een bezoek meer dan waard is. Er bij zijn is leuk, meedoen nog leuker!

Welke acts komen op Preuvenement?

Onder andere Cochon Blue en The Kik zullen optreden tijdens het Preuvenement. Er is circustheater van Duo Diesel en de dames van studio Tape zijn aanwezig om met de kinderen op creatieve wijze de tuin aan te kleden. De allerjongste bezoekertjes kunnen hun knuffel een onvergetelijke ervaring bieden door hen een heuse parachutesprong te laten maken.

Wanneer is het Preuvenement?

Het Preuvenement vindt plaats op 29 en 30 augustus in de prachtige Gouverneurstuin.

Wat kan ik doen voor het Preuvenement?

Er is nog genoeg te doen. We hebben een aantal verschillende vrijwilligersfuncties, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jou past.

We zoeken:

• Kassamedewerkers
• Runners
• Horecavrijwilligers
• Vrijwilligers voor de kinder- en jeugdactiviteiten

In de aanloop naar het evenement kun je ook een handje meehelpen in de promotie activiteiten.

Wat heb ik er aan?

Meehelpen bij een professioneel evenement zoals het Preuvenement levert onmisbare ervaring op als je geïnteresseerd bent in (evenementen)organisatie, pedagogiek of marketing en communicatie. Maar ook als dat niet zo is, is het een goed moment om je netwerk uit te breiden. Daarnaast zijn de consumpties tijdens het festival voor jou gratis, en krijg je van ons een eigen Preuvenement t-shirt.

Lijkt me leuk, waar kan ik me opgeven?

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar p.langen@vvvassen.nl onder vermelding van “Aanmelden vrijwilliger Preuvenement Assen”. Zet in de e-mail in elk geval je naam, (mobiele) telefoonnummer, e-mail adres en eventueel je voorkeur voor de functie die je zou willen vervullen. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer 0592-243788.