ERU Prestige brengt de WTCC-racewagen van Tom Coronel naar Assen!

DELEN

Assen – ERU Prestige is dit jaar opnieuw de trotse sponsor van Tom Coronel tijdens het Wereldkampioenschap voor touringcars (WTCC). Om op ludieke en onverwachtse wijze consumenten in aanraking te laten komen met ERU Prestige en de autoracesport WTCC, organiseert Koninklijke ERU de ERU Prestige WTCC-supermarktactie!

Samenwerking ERU Prestige en Tom Coronel
De verbintenis is een vervolg op de samenwerking met Tom Coronel gedurende de Dakar rally sinds 2015 en WTCC 2016/2017. Tom rijdt als echte Hollandse kaaskop met een ERU Prestige kaashelm.

ERU Prestige tovert supermarkt om tot racesetting!
ERU Prestige creëert een racesetting met o.a. een promotieteam met iemand in het racepak van Tom Coronel inclusief de kaashelm, een promotiedame en niet te vergeten de racewagen van Tom Coronel.

Tijdens de actie is gratis een miniversie van de ERU Prestige kaashelm te verkrijgen bij aankoop van 3 kuipjes ERU Prestige in de supermarkt! Een speciale raceklok die aftelt, laat zien hoe lang de actie nog duurt.

Coronel tijdens het TT Festival 2016

Aanwezig in Assen
Op zaterdag 16 september aanstaande komt ERU Prestige langs bij Jumbo Supermarkten op Nijlandstraat 141 in Assen om deze ludieke promotie uit te voeren. De actie zal ’s ochtends plaatsvinden van 10.00 uur tot 12.30 uur.

Foto’s: M. Babtist