Ervaar de kracht van Divine Healing Hands

Introductieavond Stichting Love Peace Harmony Nederland

DELEN
ASSEN – Dinsdagavond 1 maart om 19.30 uur is er een speciale bijeenkomst om kennis te maken met Divine Healing Hands in het Schakelveld, Witterhoofdweg 1, 9405 HX Assen. De toegangsprijs is € 7,50.

Divine Healing Hands is een unieke vorm van Tao healing. Deze is geïntroduceerd door Dr. en Master Zhi Gang Sha. Hij is een wereldwijd bekend spiritueel leraar, arts in de traditionele Chinese geneeskunde en arts in de westerse geneeskunde. Zijn uitgangspunt is: “Heel de ziel eerst, dan zal healing van geest en lichaam volgen.”

Divine Healing Hands bevatten de frequentie en vibratie met de hoogste liefde, vergeving, compassie en licht. Hierdoor kunnen allerlei blokkades worden getransformeerd. Kom en ervaar en ontvang informatie om op deze manier het leven gezonder en blijer te maken.

Stichting Love Peace Harmony Nederland, Regio Noord, organiseert regelmatig bijeenkomsten waarin het gedachtegoed van Dr. en Master Sha wordt belicht en ervaren kan worden.

Meer informatie Divine Healing Hands

Meer informatie Love Peace Harmony Nederland, www.lovepeaceharmony.nl. Voor vragen email naar info@yesiam.eu of via telefoonnummer 06 – 27 65 22 99.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen