Excuus gemeente Assen abonnementhouders Doevenkamp garage

DELEN

Excuus gemeente Assen abonnementhouders Doevenkamp garage

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september worden er werkzaamheden verricht in de parkeergarage Doevenkamp. De toegangsdeuren aan de Javastraat worden die week vervangen. De toegang voor bezoekers van de parkeergarage is in deze week beperkt. Voor abonnementhouders blijft de garage wel altijd toegankelijk. Het kan wel zijn dat het wat langer duurt om in- en uit te rijden. Bezoekers kunnen die week het beste terecht in de garage van de Citadel.

Excuses

Dinsdag 3 september is de parkeergarage Doevenkamp voor 1,5 uur afgesloten geweest voor alle gebruikers. Maandag zijn de werkzaamheden rond 15 uur om zwaarwegende veiligheidsredenen stop gezet. Dit is niet met de abonnementhouders gecommuniceerd.

Dinsdagmorgen konden de werkzaamheden worden hervat en helaas moest hierdoor de parkeergarage even afgesloten worden. Dit heeft bij enkelen tot veel verontwaardiging geleid. We hebben de gevolgen voor de abonnementhouders niet goed ingeschat. Onze excuses hiervoor.

De planning is dat deze week de nieuwe roldeuren worden geplaatst waarbij de parkeergarage voor abonnementhouders zoveel mogelijk toegankelijk blijft.