Expositie “Een dag uit het leven van een warenhuis”

DELEN

Assen – Zaterdag 17 juni om 14.00 uur is de opening van de foto-expositie “Een dag uit het leven van een warenhuis” in de Buningzaal in warenhuis Vanderveen.

Zaterdag 13 mei is een groep fotografen van Fotoclub Noordenveld in Warenhuis Vanderveen de hele dag bezig geweest om een “dag warenhuis” in beeld te brengen. Van opening tot sluit en alles wat daar tussen gebeurt. Van deze uitgebreide serie foto’s is een selectie gemaakt. Deze zijn uitgeprint en opgeplakt door Foto Baron en worden van 17 juni tot en met 31 juli geëxposeerd bij Kunstplaza Schurer op de bovenste verdieping van Warenhuis Vanderveen.

De opening gebeurt door niemand minder dan Sake Elzinga, gelauwerd fotocorrespondent uit Assen voor het NRC. Sake zal in enkele tweegesprekken met fotografen van fotoclub Noordenveld de meest opmerkelijke foto’s nader belichten. Ter plekke poëet Egbert Hovenkamp II zal de opening besluiten met een verdiepende declamatie.

Kortom, een uniek project van een uniek warenhuis. Fotoclub Noordenveld nodigt u allen uit op zaterdag 17 juni om 14.00 uur in de Buningzaal, warenhuis Vanderveen.

Tekst en afbeelding: aangeleverd