Extra show Derek Ogilvie in de Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Extra show Derek Ogilvie in de Nieuwe Kolk Assen

Wegens grote belangstelling zal er op 24 maart een extra show zijn van Derek Ogilvie’s The Unexpected in Theater De Nieuwe Kolk. De avondshow op 23 maart was dermate snel uitverkocht dat er besloten is een extra show voor de volgende dag in te plannen.

derekogilvieHet Schotse medium Derek Ogilvie staat in de Philharmonie te Haarlem met zijn bijzondere theatertournee ‘The Unexpected’. Derek is bekend van zijn programma’s The Baby Whisperer, The Ghost Whisperer en The Unexpected. In deze Theatertour geeft hij in een bijzondere setting readings aan bezoekers, en verbindt ze op deze manier met de geliefdes die ze verloren zijn.

“Ik sta wel eens van mezelf te kijken tijdens een reading over de accuraatheid en hoe gedetailleerd ik sommige beelden voor me zie.”

Derek heeft door de jaren heen indruk gemaakt op veel mensen met zijn televisieprogramma’s en eerdere theatershows. De informatie die Derek doorkrijgt is zeer gedetailleerd, concreet en no-nonsense. Met de nodige zelfspot en humor weet Derek op zijn bekende confronterende manier mensen te ontroeren.

Tickets voor The Unexpected Theater tournee zijn verkrijgbaar via RTLTickets of door te bellen met 0900-33 11 33 2 (45 ct p/m).