Fair bij de Open Hof op 13 mei a.s.

DELEN

Assen – Op zaterdag 13 mei 2017 van 11:00 uur tot 15:00 uur wordt in de Open Hof aan de Sleutelbloemstraat 1 in Assen een “Just Fair” gehouden. Kinderen kunnen grabbelen en zich laten schminken. De volwassenen kunnen ondertussen onder het genot van een fair kopje koffie of thee wat lekkers eten en elkaar ontmoeten. En daarnaast is er van alles te koop: tweedehands kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en boeken. Ook kun je bij onze loterij kans maken op een leuk verwenpakketje.

De opbrengst van de verkoop gaat komt geheel ten goede aan het werk van International Justice Mission (IJM), de grootste internationale mensenrechtenorganisatie tegen slavernij ter wereld. IJM heeft een unieke individuele aanpak. Samen met lokale advocaten, onderzoekers en nazorgprofessionals zoekt IJM gerechtigheid voor de slachtoffers van slavernij, seksuele uitbuiting en andere vormen van gewelddadige onderdrukking. Wereldwijd zijn er bijna 40 miljoen slaven. Ongeveer 2 miljoen kinderen worden misbruikt als slaaf in de seksindustrie.

IJM werkt samen met lokale overheden aan het veranderen van rechtssystemen. Op de Just Fair zal een stand van IJM aanwezig zijn en ook wordt er ieder uur een (korte) presentatie gehouden over het werk van IJM.

Waar: Open Hof, Sleutelbloemstraat 1 in Assen
Wanneer: zaterdag 13 mei 2017
Tijd: 11:00 – 15:00 uur

Voor meer informatie of vragen: fancyfairijm@gmail.com

Foto: M. Babtist (Walk for Freedom 2016)