Familieweekend bioscoop De Nieuwe Kolk Assen

DELEN


2Divorce Assen

ASSEN – Als de rijke weduwnaar Pieter Severijn (Derek de Lint) zijn kinderen uitnodigt voor een familieweekend met de aankondiging dat hij belangrijk nieuws heeft, is voor Roderick (Dirk Zeelenberg), Fleur(Jelka van Houten) en Benjamin (Tim Haars) de conclusie snel getrokken.

Eindelijk gaat hun vader het familiefortuin verdelen! Vol verwachting vertrekken ze naar het landgoed, maar eenmaal aangekomen, wacht een vervelende verrassing. In plaats van met een grote zak geld, worden de kinderen geconfronteerd met Bonnie (Jennifer Hoffman), de mooie, ietwat ordinaire, en dertig jaar jongere geliefde van Pieter.

Dat was het grote nieuws dat hij ze te vertellen had: Pieter gaat trouwen! Aanvankelijk zijn de kinderen met stomheid geslagen, maar als de ergste schok voorbij is, blijken ze eensgezind. Ze binden de strijd aan met Bonnie en zetten alles op alles om het huwelijk te voorkomen. Maar hoe hoger de strijd oplaait, hoe meer de vraag zich opdringt wat er belangrijker is in het leven: geld of toch familie..?

Familieweekend bioscoop Assen

De film Familieweekend is vanaf 18 februari te zien in bioscoop De Nieuwe Kolk Assen.

Bowlen in Assen