Fancy Fair op de Vredeveldschool in Assen-Oost

DELEN

ASSEN – Donderdag 11 juni wordt het nog gezelliger op de Vredeveldschool. Van 17.00 uur tot en met 19.00 uur valt er van alles te doen en te beleven tijdens de jaarlijkse Fancy Fair. Wat dacht u van sjoelen, bal schieten, darten, spijkers slaan, skippybalrace, haren vlechten, schminken, cupcakes versieren ( en opeten natuurlijk!) en nog veel meer.

Daarnaast kan het geluk beproefd worden bij het welbekende rad van vvontuur en/of  het enveloppenspel. Ook dit jaar overtreft de winstkans die van andere geluksspelen. Wegens het succes vorig jaar zal ook de tombola boodschappenmand niet ontbreken op deze dag. Wordt u de gelukkige winnaar van deze mand?

Zoals elk jaar is er voldoende lekkers om de inwendige mens te laten genieten. De befaamde pannenkoeken van 2 culinaire vaders ontbreken ook dit jaar niet en broodjes hamburger, knak en tosti zijn natuurlijk ook niet weg te denken. Al deze lekkernijen worden onder het fietsenafdak vers voor u bereid.

De opbrengst  is dit jaar bestemd voor de bushuur tbv een schooluitstapje en voor extra activiteiten binnen school, zoals kookworkshops. Bij droog weer is alles buiten en zal er ook een springkussen zijn voor de jeugd.  Als de weergoden gaan opspelen, vindt e.a. binnen plaats.

De Vredeveldschool hoopt ook dit jaar op veel bezoekers en prachtig weer. U komt toch ook? Iedereen is welkom.