Fashion Saturday rondom Ceresplein boordevol beauty vermaak

DELEN

Assen – Assen staat zaterdag 29 september in het teken van fashion. Winkeliers van De Triade en het Mercuriuscentrum organiseren de 6e editie van de Fashion Saturday. Om 13.00 en 14.30 komen alle modetrends van het komende seizoen in een bruisende parade voorbij.

Tientallen modellen van verschillende winkels uit Assen tonen de nieuwste herfst- en wintercollecties. De parade start telkens op het Ceresplein. In beide gevallen gaat de parade dwars door het gezellige Mercuriuscentrum en keert vervolgens terug naar De Triade. De parade wordt begeleid door een spectaculaire steltenact aangevoerd door swingende beats van een mobiele DJ.

Gratis modeadvies tijdens mode speeddate
Tijdens de parade kan je gratis langskomen voor een modeadvies. De bekende Jolanda Oskam is founder van JOInspirations, een full service Styling bedrijf. Haar services variëren van Personal Styling (o.a. stijladvies, personal shopping) tot het geven van Trainingen & Masterclasses. Daarnaast heeft zij een eigen Fashion column in lifestyle glossy AmsterdamXXXL en spreekt zij regelmatig op events. Deze inspirerende dame, getogen in het Noorden, geeft vandaag een mode speeddate waar ze jou exact kan vertellen waarmee jij het beste voor de dag komt. Jolanda staat in de prachtig ingerichte pagodetent op het Ceresplein.

Beauty kinderterras
Natuurlijk denken wij ook aan de kleintjes! Op een sfeervol ingericht beauty terras kunnen de kleintjes lekker tutten. Er is kids visagie, haarveertjes, haarvlechten, en nail-art. Echt leuk voor alle meisjes en mama’s!

The Groovy Gents
Naast de parade is er ook nog eens live muziek van The Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten. Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet.

Benieuwd naar de laatste modetrends, de najaarskleuren en de perfecte combi’s? Bezoek het Ceresplein op zaterdag 29 september.