Fatale mishandeling Tom de Munter wederom op Opsporing Verzocht

Beloning voor gouden tip mishandeling Tom de Munter

DELEN
Tom de Munter Opsporing Verzocht
ASSEN – Opsporing Verzocht besteed vanavond weer aandacht aan de mishandeling van de 24-jarige Tom de Munter uit Assen.

De Assenaar liep op 26 juni 2015 door de Groningerstraat waar hij van een onbekend persoon een klap tegen zijn gezicht kreeg. Hij viel vervolgens met zijn hoofd op straat. Feestgangers treffen hem daarna bewegingsloos aan  op straat. Hij wordt nog wel gereanimeerd, maar is dan al in coma. Hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een paar dagen nadat Tom in coma raakt, op dinsdag 30 juni, blijken zijn verwondingen dusdanig ernstig dat hij in het ziekenhuis overlijdt. Hij is niet meer bij bewustzijn geweest.

In september 2015 besteden Opsporing Verzocht ook aandacht aan deze zaak. Bij de politie kwamen toen vijftien tips binnen over deze fatale mishandeling. Helaas zat de zogeheten ‘gouden tip’ er niet tussen.

Dankzij getuigen is bekend geworden dat kort voor het incident er een groepje bij hem in de buurt rondliep. Zij zouden gezegd hebben dat ze uit Rotterdam kwamen. Het groepje bestond uit blanke mannen. Ook liepen er twee vrouwen bij. Het is niet duidelijk of zij ook bij dat groepje hoorden. Ondanks eerdere getuigenoproepen van de afgelopen maanden hebben de mensen die deel uitmaakten van die groep nog niet gereageerd.

Beloning gouden tip fatale mishandeling Tom de Munter

Voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak ligt een beloning klaar van 10.000 euro. De politie is op zoek naar getuigen die weten om welke mannen en vrouwen het gaat. Misschien herkent u zichzelf in de beschrijving, bel dan met de Opsporingstiplijn 0800-6070. U kunt uiteraard ook de politie in Assen bellen via het algemene nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uitzending Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht wordt op dinsdagavond uitgezonden omstreeks 20.30 uur op NPO 1. De volgende dag is de herhaling om 11.40 uur op NPO 2.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen