FC Amboinadag wordt verplaatst!

DELEN
ASSEN – Het bestuur van FC Amboina heeft besloten om FC Amboinadag van 27 april aanstaande te cancelen en naar een andere datum te verplaatsen. Later deze week komen we met een alternatieve datum.

FC Amboinadag is een diep gewortelde traditie van gezelligheid en sportiviteit. Het is een moeilijk besluit is om te nemen, maar we vinden het financieel onverantwoord om het door te laten gaan. We kunnen een financiële strop vanwege een tegenvallende opbrengst momenteel niet dragen. Bovendien organiseren we zo’n dag zodat je als club en omgeving er samen van kunt genieten.

Een zeer bepalende risicofactor dat meeweegt in onze beslissing is het weer. Juist dat onderdeel kunnen we niet beïnvloeden. De voorspellingen zijn heel slecht. Regen en een verwachte temperatuur van 6 graden (met een gevoelstemperatuur van net boven het vriespunt) zijn geen ideale omstandigheden voor een verenigingsdag. We verwachten dat mensen daarom niet komen.

Deze dag verplaatsen heeft ook z’n voordelen. Aan het einde van het seizoen hebben we namelijk sowieso reden om een feestje te vieren. Simpelweg vanwege het feit dat de doorstart dan formeel een feit is. Tel daar bovenop de reeële kans dat we dan de promotie hebben gehaald én de verlate viering van het 54 jarige bestaan van onze club (FC Amboinadag) dan hebben we aan het einde van dit seizoen driedubbel feest. Als bestuur en vrijwilligers kijken we veel plezier uit naar dat moment.

We hopen op jullie begrip voor dit besluit. Rest ons jullie steun te vragen voor de komende vier wedstrijden die nog volgen om periodekampioenschap veilig te stellen.

Met sportieve groet,
Bestuur FC Amboina


2Divorce Assen


Bowlen in Assen