Feest bij SuperMirthe’s Lichtpuntjes vanwege vierjarig bestaan

DELEN

Assen – Binnenkort is het feest. Op 1 juni vieren we het 4 jarig bestaan van SuperMirthe’s Lichtpuntjes. Een bedrijf dat ik, Liedeke van Spronsen, begon met één wens. De wens om de naam van Mirthe nog heel, heel, héél vaak te mogen noemen. Zoals iedere moeder graag de naam noemt van de kinderen die ze op de wereld heeft gezet. Want hoe zou dat zijn, met de tijd die zou verstrijken? Hoe lang is de houdbaarheid van mijn herinneringen?

Mirthe is mijn dochter. Op 10 juni 2010 om 12.10 uur, werd zij thuis in onze woonkamer geboren. Op 29 september 2014 overleed zij in diezelfde woonkamer in mijn armen. Plek van geboorte en sterven verschilde hooguit 2 meter. Een leven van 4 jaar, 3 maanden en 19 dagen. Hoeveel herinneringen zou ik kunnen blijven herhalen, voor men zou zeggen dat het nu wel klaar is? Voor me zou worden gezegd dat mijn leven verder moet gaan? Maar liefde sterft niet, liefde leeft voort in het hart en wanneer het de mond wordt gesnoerd, verstikt het je van binnen. Iets wat mij erger leek dan het verlies zelf.

Een oplossing leek mij te liggen in het vernoemen van mijn bedrijf naar Mirthe. Mirthe noemde zichzelf graag ‘SuperMirthe’ en de kaarsen zijn uiteraard Lichtpuntjes. Zo ontstond de naam. Hoe veel licht het mijzelf zou bieden, kon ik nauwelijks vermoeden, maar wat doet Mirthe haar best, daar vanaf haar regenboog.

Voor Mirthe haar 5de verjaardag, de eerste zonder haar lijfelijke aanwezigheid, gaf ik haar dit bedrijf cadeau, in 2015.

Vandaag de dag werk ik er niet meer alleen. Ik heb een prachtig team met veel potentieel. Ik ontdek kanten en talenten bij mezelf die ik niet had vermoed en ik leer elke dag weer iets, waardoor ik voortdurend in ontwikkeling ben. Ook leer ik dat er fantastische fans, supporters, vrienden, ambassadeurs, klanten, collegae, lotgenoten, aanmoedigers, volgers, of ieder andere benaming die jullie verdienen, die om mij heen staan, dichtbij of op afstand. Mijn werk maakt het zichtbaar, de verbondenheid en de stralende kracht van liefde.

Dank jullie wel voor jullie aandeel in wat ik doe, zonder jullie had ik nu niet hier op deze manier in het leven gestaan.

Feest
Graag nodig ik jullie allen uit om op 1 juni het feestje met mij te vieren: op het kaarsenatelier SuperMirthe’s Lichtpuntjes.

Tijdens dit Open Huis is er de mogelijkheid om een dompelkaars te maken voor maar € 2,- per kaars! Deze editie van het Open Huis zullen er meer ondernemers aanwezig zijn met hun unieke producten. Eelste maakt mooie producten van vilt en Lida heeft o.a. tincturen en kruiden.

Eelste Abels met haar producten van vilt

Tekst: Liedeke van Spronsen / SuperMirthe’s Lichtpuntjes (Facebook)

Locatie: Pottenbakkerstraat 24 in Assen
Tijd: 12.00-16.00 uur
Wanneer: Zaterdag 1 juni 2019

“Lichtpuntjes,
Soms zijn ze groot,
Soms zijn ze klein,
Je hoeft ze niet te zoeken,
Je kunt ze ook zijn”