Fiets mee op 20 juni TT ‘Tour de Fiets’ Assen

DELEN

ASSEN – Op zaterdag 20 juni aanstaande organiseert Nieuws in Assen de eerste TT ‘Tour de Fiets’. Deze fietstocht over 65 kilometer neemt u mee over twee oude circuits. De route van 1925, van Rolde naar Borger, Schoonloo en terug naar Rolde is gecombineerd met de route die van 1926 tot en met 1954 onder meer over Hooghalen voerde. 

De Bonte Wever in Assen is start en finish locatie met voldoende gratis parkeerplaatsen. De route is duidelijk aangegeven met gele bordjes van de Tour de TT. De fietsroute wordt linksom gereden.

Start – Finish De Bonte Wever Assen

Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 11.00 uur vanaf De Bonte Wever aan de Stadsbroek 17 in Assen, u krijgt daar u startbewijs dat tevens dient als stempelkaart. Deelname aan de TT ‘Tour de Fiets’ is mogelijk voor iedere ‘sportieve’ fietser, toerrijder, mountainbiker, wielrenner, groepen en gezinnen, let wel het is een toertocht, geen wedstrijd!

All-inn deelname TT ‘Tour de Fiets’

De kosten voor deelname bedragen per persoon € 10,- dit is inclusief, routekaart, lunchpakket, verzorging onderweg bij de stempelpost, verfrissing en snack naar afloop van de rit en uiteraard een blijvende herinnering in de vorm van een TT ‘Tour de Fiets’ medaille en een originele ‘Tour de TT’ oorkonde.

Opgave is mogelijk tot 16 juni. De TT ‘Tour de Fiets’ is mede mogelijk door samenwerking met Tour de TT en Drenthe 200 jaar.

Provincie Drenthe 200 jaar

De provincie Drenthe heeft veel te bieden, nu en in de toekomst en is een provincie om trots op te zijn! 2015 is het jaar van de viering van het 200-jarig bestaan. Voor meer info: www.drenthe.nl/200jaar