Fietsen en Koffie sponsort fietscrossclub FC Unitas Assen

DELEN

ASSEN – “Fietsen & Koffie” is een fietsenzaak aan de Groningerstraat in Assen met een uniek concept. Ze hebben namelijk een heuse koffiebar in de winkel, waar ze Spaanse koffie serveren; Catunambú, 100% Andalusisch. Een merk van meer dan 100 jaar oud en de kwaliteit is hun best bewaarde geheim. Unieke, heerlijke koffie dus.

Wachten op een reparatie of even uitrusten na een fietstocht, het kan allemaal bij “Fietsen & Koffie”. Naast de koffie schenken ze er ook thee, frisdrank en sap. Dus voor elk wat wils. En dat geldt ook voor het koekje bij de koffie, dat is namelijk iets lekkers van Banketbakkerij Gosselaar.

Nieuwe shirt voor FC Unitas Assen

Nog zo’n fijne samenwerking is er met FC Unitas, een fietscrossclub uit Assen. “Fietsen & Koffie” sponsort deze club met mooie clubshirts. Geen handjevol shirts, maar wel 100 stuks. Woensdagavond werden de shirts-fiets-en-koffienieuwe shirts uitgedeeld aan de leden, tijdens een gezellige bijeenkomst in de winkel waar de koffie uiteraard klaar stond.

Jessica Knopper, penningmeester, reikte het eerste shirt uit aan Leon Kiers. Vervolgens werden de aanwezige leden stuk voor stuk naar voren geroepen en kregen ze hun eigen persoonlijke shirt, op de achterzijde voorzien van hun naam. Een enkel shirt vloog uit spontaniteit door de lucht, maar ook dat shirt werd goed ontvangen. In rap tempo werden de shirts uitgedeeld en de leden die niet aanwezig konden zijn, krijgen hun shirt op een later tijdstip.

Jessica liet tevens weten dat de regels zijn aangepast, het nieuwe shirt mag ook tijdens de trainingen worden gedragen. Na het passen van de shirts en het maken van een groepsfoto keerde iedereen tevreden huiswaarts, met een bidon en sleutelhanger van “Fietsen & Koffie” onder de arm.

Aankomend weekend is er weer een wedstrijd, het Nederlands Kampioenschap in Geldermalsen. De eerste wedstrijd waar gereden, en gestreden, zal worden in de nieuwe shirts.

Komen kijken bij een training van FC Unitas is altijd mogelijk. Je kunt zelfs drie keer meedoen om te kijken of het iets voor je is. Meer informatie is te vinden op de website.

Foto(s) © M. Babtist – Spiegelgrafie