Fifty Shades of Grey tijdens Ladies Night in De Nieuwe Kolk

DELEN

Op woensdag 11 februari 2015 organiseert Bioscoop De Nieuwe Kolk weer een Ladies Night. Deze gezellige Ladies Night begint om 19:00 uur. De film zal starten rond 20:00 uur. De kaartjes voor deze complete avond bedragen €12,50 per persoon, maar wees er snel bij want de Ladies Night is populair en op=op !

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey is de spraakmakende verfilming van de bestseller Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) die is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Sinds de eerste uitgave is de Fifty Shades trilogie in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. De iconische rollen van Christian Grey en Anastasia Steele worden vertolkt door Jamie Dornan en Dakota Johnson.

De cast bestaat verder uit o.a. Luke Grimes als Christian’s broer Elliot, Victor Rasuk als Anastasia’s goede vriend José, Jennifer Ehle als Anastasia’s moeder Carla en Rita Ora als Christian’s zus Mia. Fifty Shades of Grey wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E. L. James.

De film Fifty Shades of Grey is 16+ gekeurd. Bij twijfel kan er gevraagd worden om legitimatie.

Kaarten bestellen voor de Ladies Night in De Nieuwe Kolk? Klik hier !