Film Wildernis in Drenthe langer te zien, maar niet te boeken

DELEN

ASSEN – De naam is Bos … Henk en Janetta Bos. De vergelijking met 007 is snel gemaakt, want de natuurfilm ‘Wildernis in Drenthe’ overtreft alle verwachtingen.

Vanaf de première op donderdag 24 november was elke vertoning in Bioscoop De Nieuwe Kolk uitverkocht. Voor de eerste week zijn tot op heden 2.300 kaarten verkocht en de belangstelling is onveranderd groot.

Bioscoop De Nieuwe Kolk heeft daarom in samenspraak met de makers besloten om de film een week langer te draaien. Janetta Bos: “Ook wij hadden hier alleen van durven dromen. Het is fijn om te weten dat de Drentse natuur zo leeft”. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen krijgt ‘Wildernis in Drenthe’ er vanaf donderdag 1 december elf extra vertoningen bij.

Storing website De Nieuwe Kolk

De kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingen is maandag 28 november van start gegaan via dnk.nl en de bioscoopkassa van Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk.

Teleurstelling bij vele liefhebbers, want de film is op moment van schrijven niet te boeken via de website van De Nieuwe Kolk. De site kampt met een storing en alle films en voorstellingen staan op ‘geen verkoop’.

De Nieuwe Kolk laat weten “We zijn op de hoogte van deze storing en er wordt met man en macht gewerkt om alles weer goed te laten functioneren. Hopelijk zo spoedig mogelijk. Excuses voor het ongemak”.

UPDATE

Vanaf dinsdagmorgen 9.00 uur kunnen alle voorstelling online weer worden gereserveerd.