Filmkenners beoordelen films De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Filmkenners beoordelen films De Nieuwe Kolk Assen

Enkele dagen geleden plaatsen Nieuws in Assen de oproep: Ben jij een filmkenner, een expert en veelvuldig te vinden in één van de zalen van Bioscoop De Nieuwe Kolk? Dan zoekt Nieuws in Assen jouw voor een ‘review’ van een verrassende film, welke film? De keuze is aan jouw.

Uit de vele inzendingen zijn twee winnaars (lees winnaressen) naar voren gekomen en zij gaan voor ons twee films bekijken en een recensie schrijven. Volgende week gaat J. Hoogeveen met twee personen naar de film “Smoorverliefd” en vrijdagavond aanstaande zal Kelly Stoffers met twee personen de film “We’re the Millers” recenseren, zij nam vanavond tijdens de Ladies Night in De Nieuwe Kolk de kaarten in ontvangst.

We’re the Millers

David Burke (Jason Sudeikis) is een kleine hasjdealer, die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Maar niet aan kids, want hij heeft natuurlijk wel een geweten. Dus wat kan er nou fout gaan? Alles. Door schade en schande leert David dat goede daden vaak keihard afgestraft worden. Als hij een paar tieners helpt, wordt hij overvallen. Hij wordt beroofd van al zijn geld en zijn voorraad en blijft achter met een enorme schuld bij zijn leverancier Brad (Ed Helms). Om die schuld af te lossen, en zijn leven te redden, moet David van Brad een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Met hulp van zijn buren, de cynische stripdanseres Rose (Jennifer Aniston), wannabe klant Kenny (Will Poulter) en de met tattoos en piercings uitgedoste tiener Casey (Emma Roberts) bedenkt David een waterdicht plan. Met zijn nepechtgenote en nepkids trekt hij in een grote, glanzende camper naar het zuiden voor een lang 4th of July weekend.

De recensies van beide winnaressen leest u binnenkort op Nieuws in Assen.