Flessenbon actie levert 248 euro op voor Jarige Job

DELEN
Flessenbon actie levert 248 euro op voor Jarige Job

Tot 20 december komt Radio de Buizerd uit Assen ten tweede male in actie voor de Voedselbank. Assenaren Frank Posthumus en Nick ten Wolde zijn initiators van de actie. “We zitten de komende weken, tot het slot van de actie op 19 en 20 december in “Ons Café” aan de Kerkstraat, elke woensdag en vrijdag in buurthuis De Poort in Assen waar mensen voedsel en eventueel geld kan doneren. Met voedsel bedoelen we producten die lang houdbaar zijn zoals blikken, te denken valt aan vis in blik, vlees, knakworst, soep, groente, etc, etc, maar ook is er behoefte aan koffie”, aldus Posthumus.

Al het geld wat binnen wordt gehaald met de actie is bestemt voor stichting Jarige Job. “In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag thuis niet vieren. Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job trakteert deze kinderen op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan”.

Maandagavond ging Posthumus met Alie Kuipers van Jarige Job op pad naar Albert Heijn XL in het Centrum van Assen en de Albert Heijn in Assen-Oost. In beide filialen konden mensen die hun flessen inleverden, hun ‘flessenbon’ doneren aan Jarig Job. De actie in beide Albert Heijns bracht € 248,- op !

Posthumus: “Ik wil namens Stichting Jarige Job en Radio de Buizerd iedereen bedanken die zijn of haar flessenbon heeft gedoneerd. Heel erg bedankt allemaal !”.