Floortje Dessing opent Promotiedagen Drenthe

DELEN

Assen – De lat ligt hoog voor de opening van de Promotiedagen Drenthe. De afgelopen jaren werden Drentse ondernemers verwend met presentaties van onder meer Andre Kuipers, Victor Mids en Ali B. Ook dit jaar wordt de beurs afgetrapt door iemand die eigenlijk geen verdere introductie nodig heeft: Floortje Dessing!

Floortje Dessing heeft inmiddels een ontelbare hoeveelheid kilometers afgelegd. Ze was maar liefst 8 jaar lang het gezicht van BNN 3 op Reis. Momenteel is Floortje bezig met een nieuw seizoen voor haar eigen populaire en bekroonde programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’. Ondanks dat ze niet veel in Nederland is, doet Floortje nog veel meer naast programma’s maken.

Ze is winnares van de Gouden Televizier-Ring, Omroepvrouw van het Jaar, auteur van reisboeken, ambassadrice van het Rode Kruis en Max Havelaar en ze is ook nog succesvol ondernemer. Ze is zelfs Drents Ondernemer! Vorig jaar opende ze met vier vrienden een camping in Zandpol. Daarnaast heeft ze een eigen fair trade kledingzaak: Nukuhiva.

Tijdens de opening van de Promotiedagen Drenthe neemt Floortje Dessing je mee op reis. Ze vertelt over haar motivatie om reizen te maken, over het creëren van kansen, het denken over mogelijkheden, over internationaal ondernemen, duurzaamheid en haar ervaringen in Drenthe.

De Promotiedagen Drenthe is hét zakelijke event van Drenthe, met meer dan 9000 bezoekers en zo’n 325 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u in twee dagen wat er speelt in ondernemend Drenthe. U mag dan ook niet ontbreken!

Website: Promotiedagen Drenthe