Formido Finaleraces TT Circuit Assen

De toegang tot de tribunes en het gedeelte met alle kinderactiviteiten is geheel gratis.

DELEN

ASSEN – Een mooi familie evenement voor jong en oud! Dit zijn de Formido Finaleraces op 22 en 23 oktober aanstaande op het TT Circuit Assen.

Met een bomvol raceprogramma met de finales van de Supercar Challenge powered by Pirelli, de TCR Benelux en de PCI – NK GTTC is dit een weekend waar actie gegarandeerd is! De toegang tot de tribunes is het gehele weekend gratis!

Op zondag worden er nog een tal van extra gratis activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld karten op een heuse kartbaan, racen met radiografisch bestuurbare auto’s, zijn er springkussens en is er een clown waar kinderen geschminkt kunnen worden. Tevens is er op zondag een gridwalk waar iedereen aan mee kan doen met live optreden van Jannes en Thomas Berge van Sterren on Tour!

De toegang tot de tribunes en het gedeelte met alle kinderactiviteiten is geheel gratis. Wilt u ook een kijkje nemen bij de raceteams, dan koopt u al een kaartje voor de zondag voor  € 10,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang en parkeren is rondom het circuit gratis.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen