Formule 1 op het beroemde MotoGP circuit van Assen

DELEN

ASSEN – Gamma Racing Day en Red Bull brachten drie jaar geleden voor het eerst een Formule 1-auto naar het beroemde MotoGP circuit van Assen. Met de komst van Max Verstappen en Scuderia Toro Rosso wordt opnieuw een samenwerking tussen Red Bull Nederland en het grootse gecombineerde auto, motor- en kartrace-evenement van Europa beklonken.

Eerder al kondigde de Asser evenementorganisator LDP International B.V. de opname aan van BossGP in het raceprogramma; een spectaculaire formuleklasse waarin geracet wordt met bolides die enkele jaren geleden dienst deden in Formule 1 en Indycars.

Formule 1 ‘Max Verstappen’

Scuderia Toro Rosso coureur Max Verstappen zal het eerste weekend van augustus een formule 1 demonstratie geven op het TT Circuit van Assen. F1 coureurs David Coulthard, Jean-Éric Vergne en Sébastien Buemi maakten er de afgelopen edities van de Gamma Racing Day een fantastische show van en trakteerden Assenaren met een F1 demo langs De Vaart in Assen. Of Verstappen ook een demo aan De Vaart geeft is vooralsnog onbekend.

Tickets Gamma Racing Day

Gamma’s gratis racedag staat dankzij volle tribunes en een professioneel race- en demoprogramma te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het gratis toegangsbewijs, verkrijgbaar vanaf begin juli, bij de Gamma Bouwmarkten trakteert Gamma haar klanten zondag 2 augustus op een professionele racedag met een unieke sfeer.

Kaarten voor de paddock, het binnenterrein van het TT Circuit zijn tegen betaling verkrijgbaar via www.gammaracingday.nl en vestigingen van Primera.