Formule testdagen op het TT Circuit van Assen

DELEN

ASSEN – Vandaag zijn de Formule Renault 2.0 NEC testdagen begonnen op het TT Circuit van Assen. Vele teams uit deze serie zijn naar Assen gekomen om zich voor te bereiden op een lang seizoen ‘formule’ racen.

Afgelopen dinsdag en woensdag testen diverse teams al op het circuit van Hockenheim voor de Northern European Cup. Drieëntwintig rijders kwamen in actie op het Duitse circuit waaronder onze landgenoot Roy Geerts, die in 2013 het NEC 1.6 kampioenschap op zijn naam wist te zetten. Geerts reed tijdens de testdagen op Hockenheim naar een zevende tijd. Vrijdagmorgen reed Geerts op het TT Circuit naar een vijfde tijd. Geerts komt uit voor de Spaanse renstal AV Formula en zal het volledige seizoen 2015 gaan rijden in de Formule Renault 2.0 NEC.

Gratis Formule testdagen bekijken

Over veertien dagen barst het seizoen voor de Formule Renault 2.0 los op het circuit van Monza in Italië. Indien u de coureurs nu al in actie wilt zien. De testdagen op het TT Circuit van Assen zijn vrijdag van 09.00 uur tot en met 17.35 uur en zaterdag van 10.00 uur tot en met 17.35 uur en de toegang tot de tribunes en paddock is gratis.

Foto: Kaufmann Racing