Forse groei Vrienden TT Circuit Assen

DELEN

Forse groei Vrienden TT Circuit Assen

Steeds meer bezoekers van evenementen op het TT Circuit vinden dat zij morele steun moeten bieden aan één van de mooiste racebanen ter wereld. Dat doen ze door Vriend van het TT Circuit te worden. De afgelopen twee maanden is de organisatie Vrienden TT Circuit Assen gegroeid naar meer dan 6000 Vrienden.

Deze forse stijging is mede te danken aan de inzet van de activiteitencommissie van de Vrienden TT. Leden van deze commissie waren in januari en februari actief tijdens motorbeurzen in de TT Hall Assen en in de Jaarbeurs Utrecht en wierven daar enkele honderden nieuwe Vrienden.

De Stichting Vrienden van het TT Circuit is in 2008 opgericht op initiatief van de Kamer van Koophandel Drenthe. Deze vond dat het geluid van de tegenstanders van het TT Circuit forser was dan dat van de aanhangers van het circuit, terwijl dat aantal vele malen groter is. De Kamer van Koophandel vond het toen tijd worden dat er “tegengas” werd geboden. Reden om de Vrienden van het TT Circuit op te richten. Een van de belangrijkste doelstellingen was, en is nog steeds, het behartigen van de belangen van de gebruikers en vrienden van het TT Circuit vooral op het gebied van gebruiksmogelijkheden voor motor- en autosport.

De komende maanden zal de activiteitencommissie van de Vrienden van het TT Circuit zich opnieuw inzetten om nieuwe Vrienden te werven. Diverse malen zullen de Vrienden van het TT Circuit te vinden zijn bij evenementen op het circuit.

Doel is door te groeien naar 10.000 Vrienden, zodat de organisatie als een grote speler kan worden beschouwd, mocht het TT Circuit Assen weer eens “onder vuur” komen van tegenstanders.

Het TT Circuit is bijzonder ingenomen met de activiteiten van de Vrienden van het TT Circuit en laat dat blijken door de persoon die als 10.000ste Vriend wordt geregistreerd een Super Vip-arrangement aan te bieden voor de TT races.

Wilt u ook GRATIS lid worden van de Vrienden van het TT Circuit Assen ? Meld u dan nu aan !