FreeStyle Motion Groningen vanaf 9 juni geopend

DELEN

Assen – FreeStyle Motion Groningen wordt met 2.800 m2, één van de grootste indoor freestyleparken van Europa. In dit unieke freestylepark, op loopafstand van het stadion Euroborg, is alles anders dan je gewend bent. Vanaf zaterdag 9 juni a.s. is het park geopend.

Er zijn spectaculaire horizontale, maar ook bijna verticale trampolines en airbags. Een opblaasbare obstakelparcours waar conditie en behendigheid worden getraind, een opblaasbare 7 meter hoge glijbaan, een megagroot doolhof met hoge toren en een hele spannende tricking vloer waar je je trucs kunt oefenen en daarbij gerust een keer mag vallen. Jong en oud worden met deze unieke faciliteiten uitgedaagd om op een leuke manier sportief bezig te zijn.

Freestylepark FreeStyle Motion Groning bevindt zich aan de Bornholmstraat 46A 9723 ZA in Groningen.

Collin Crowfund
De financiering voor de verbouwing en inrichting van FreeStyle Motion Groningen is verkregen door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund in samenwerking met de Rabobank.
Uniek, uitdagend en veilig

Uitdagend, spectaculair en spannend bewegen
‘Dit park is echt uniek en gaat verder dan alle andere parken op het gebied van vrij bewegen’, vertelt Menno Lindeman, financieel directeur, enthousiast. ‘Het wordt een park met veel variatie op het gebied van vrij bewegen. De FreeStyle Motion grondvormen staan voor uitdagend, spectaculair en spannend bewegen! Maar altijd veilig! Iedereen krijgt altijd vooraf een instructie door onze opgeleide medewerkers en daarnaast is het park uniek ingericht en voorzien van de meest veilige en zacht landingszones, ook op de looppaden zijn zachte materialen gebruikt, het oplopen van een sportblessure is bijna onmogelijk gemaakt.’

Heel programma van activiteiten
Bij FreeStyle Motion kun je komen voor het vrij springen, maar ook is het mogelijk om partijtjes te houden en om wekelijks freerun lessen te volgen. Er komt een heel programma van activiteiten waarbij de faciliteiten van de zaal worden gecombineerd met het onderwijs waarbij zeskampen, sportdagen, lessenreeks kunnen worden georganiseerd. Ook worden er voor de oudere jeugd DJ-avonden georganiseerd met een echte DJ-tafel en de bijhorende verlichting en laserstralen. En zijn er plannen om voor de vele studenten een programma te maken om sport en gezelligheid te combineren. Ook voor verenigingen zijn er zo tal van mogelijkheden om iets leuks bij Freestyle Motion te gaan doen.

Droom komt uit
Met FreeStyle Motion komt de droom van de (tweeling-) broers Menno en Edgar Lindeman en de vrouw van Edgar, Yvonne van Leeuwen uit. Bekende turntrainer Edgar en zijn vrouw Yvonne hebben de inrichting van de zaal en de trainingsconcepten ontworpen. FreeStyle Motion heeft al trampoline centra in Noord- en Zuid-Holland. FreeStyle Motion Groningen wordt het eerste echte indoor freestylepark.

Vrijkaarten
Vrijkaarten winnen ? Check onze Facebookpagina Nieuws in Assen !

Voor meer informatie over Freestyle Motion: www.freestylemotion.nl
Informatie over de nieuwe vestiging Groningen wordt toegevoegd. Voor een impressie zie de pagina’s van de andere vestigingen.

Vrijkaarten
Wil jij gratis naar FreeStyle Motion ? Dat kan ! In ruil voor een review stellen wij twee toegangskaarten beschikbaar.
Via de Facebookpagina van Nieuws in Assen verloten wij vrijkaarten voor onze lezers. Volg ons op: www.facebook.com/nieuwsinassen .