Tekenen met Galyna Aguf bij Warenhuis Vanderveen Assen

DELEN
ASSEN – Kunstenares en tekendocente Galyna Aguf geeft binnenkort een aantal workshops in Warenhuis Vanderveen met het gezamenlijke thema  ‘perspectief’. De eerste van deze serie workshops zal plaatsvinden op  vrijdag 18 maart op de woonetage van het warenhuis.

De workshops zijn bedoelt voor iedereen die graag een keer op een unieke locatie wil (leren) tekenen. Meubelafdeling Trendhopper heeft een grote diversiteit aan objecten zoals meubels en accessoires. Aan de hand hiervan legt Galyna eenvoudig het begrip ‘perspectief’ uit. De tweede workshop wordt georganiseerd op vrijdag 15 april  bij Kunstplaza Schurer.  Het schitterende historische uitzicht  van het centrum van Assen is tijdens deze workshop het tekenonderwerp ‘in perspectief’.

Workshops Galyna Aguf 

De workshops zijn vrij toegankelijk. Iedereen die graag tekenervaring op wil doen op een unieke locatie, mag zich opgeven. De kosten bedragen € 20 incl. materialen en een kopje koffie voorafgaand aan de workshop. De workshops vinden plaats van 14.30 tot 17.00 uur. Opgeven kan via aguf.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen