Gare de Nord in De Nieuwe Kolk

DELEN

Gare de Nord in De Nieuwe Kolk

Publiek dat uit de stoelen komt en wil dansen. Publiek dat na de show nog -letterlijk- wil aanschuiven voor de meet & greet met de bandleden in de theaterfoyer. Waardoor de bar ook na de show nog een uurtje open kan. Kortom: een avondje Gare du Nord is beleving en entertainment to the max.

Gare du Nord trekt al vijf jaar volle zalen met hun shows die de bezoekers meenemen naar de wereld van bright lights, big city. De jazzy setting van de band en de glansrol voor zangeres Dorona Alberti ademen de sfeer van glamour en sensualiteit. Hit songs als Marvin & Miles en Beautiful Day van met goud en platina bekroonde albums als Excellounge, Sex ‘n’ Jazz, Love For Lunch en Lilywhite Soul vormen de herkenbaarheid en toegankelijkheid van de show. Daarnaast schuwt de band het experiment niet en wordt het publiek veelvuldig getrakteerd op extatische muzikale en visuele verrassingen.

De nieuwe show Lifesexy laat, evenals het gelijknamige nieuwe album dat verschijnt op het Blue Note-label, de band horen en zien in al zijn veelzijdigheid. Songs als Pablo’s Blues met blueslegende Robert Johnson en You’re My Medicine met soullegende Marvin Gaye zijn na jaren terug in het repertoire. De songs die geschreven werden voor cineast Quentin Tarantino zorgen voor momenten met een filmische sfeer. Maar Lifesexy, met exotische songs waarvoor Ibiza en Toscane inspiratie leverden, is vooral een eerbetoon aan al het mooie dat het leven te bieden heeft. Het leven is wat je er zelf van maakt en in de wereld van Gare du Nord geldt: life is sexy !

Vrijdag 5 april, Grote Zaal, De Nieuwe Kolk Assen. Reserveren? Klik hier!