Gedichtendag bij Warenhuis Vanderveen

DELEN
ASSEN – In het kader van de nationale Poëzieweek draagt Assenaar Peter van de Peppel op zaterdag 30 januari 2016 gedichten voor in de Buningzaal van Warenhuis Vanderveen te Assen.

De Poëzieweek vindt plaats van donderdag 28 januari tot en met woensdag 3 februari. Het thema van de Poëzieweek is ‘herinneringen’ met als motto ‘Jaren die druppelend versmelten. De Vlaamse auteur Stefan Hertmans heeft het poëziegeschenk ‘Neem en Lees’ geschreven.

Peter van de Peppel is poëzieliefhebber en predikant van de Protestantse Gemeente van Assen. Hij zal putten uit het werk van uiteenlopende hedendaagse dichters. Ook zullen er gezongen gedichten te beluisteren zijn. Wie wil, mag een zelf meegebracht gedicht voordragen.

Gedichtendag is zaterdag 30 januari van 14.00 uur tot 15.15 uur in de Buningzaal op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen, te midden van de kunstuitleen van Kunstplaza Schurer. De entree is gratis.

Men krijgt het poëziegeschenk cadeau bij boekenafdeling Bruna van Warenhuis Vanderveen bij aankoop van ten minste € 12,50 aan poëzie tijdens de Poëzieweek. Asser Nieuws


2Divorce Assen


Bowlen in Assen