Geldprijs voor een 9-darter tijdens Dutch Open Darts Assen

DELEN

ASSEN – Tijdens de Bauhaus Dutch Open Darts dit weekend in De Bonte Wever ontvangt de speler die de eerste 9-darter gooit op het finalepodium een cheque t.w.v. € 2500,-

Naast deze geldprijs ontvangt de gelukkige een hotelcheque voor een all-inclusive weekend voor 4 personen in hotel De Bonte Wever.

De organisatie van de Bauhaus Dutch Open Darts is blij dat De Bonte Wever ook dit jaar deze mooie prijs beschikbaar heeft gesteld. Tijdens de afgelopen editie wist helaas niemand de perfecte pijlen te gooien, maar we hopen voor alle duizenden toeschouwers dat zij aanstaande zondag getuige kunnen zijn van ware sensatie!

“Wij zijn dit jaar voor de vierde keer gastheer van dit geweldig topsportevenement” aldus Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever. “Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat wij voor zo’n unieke prestatie als het gooien van een 9-darter wederom deze prijs beschikbaar hebben gesteld. Nu nog hopen dat de 9-darter ook daadwerkelijk weer gegooid gaat worden op het grootste en gezelligste open dartstoernooi van de wereld”.