Gemeente Assen nomineert sporters voor provinciale prijzen

DELEN
Gemeente Assen nomineert sporters voor provinciale prijzen
ASSEN – De gemeente Assen heeft schaatster Marije Joling, motorcoureur Bennie Streuer, wielrenster Maike van der Duin en het dames-1 team van volleybalvereniging Sudosa-Desto genomineerd voor de provinciale sportprijzen 2015.

De winnaars van de provinciale sportprijzen worden bekend gemaakt op donderdag 18 februari tijdens het sportgala Drenthe in de Bonte Wever in Assen.

De gemeente Assen heeft sport en bewegen hoog in het vaandel staan. Onder de vlag van AssenBeweegt! Vaart Welzijn worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud en verenigingen ondersteund. De gemeente Assen is trots op de knappe sportprestaties die ook afgelopen jaar weer behaald zijn door sporters en sportploegen uit Assen.

Dat is de reden waarom meer dan 35 sporters en sportploegen maandagavond 15 februari om 19.00 uur tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis in het zonnetje worden gezet door wethouder Albert Smit.
Vanzelfsprekend zijn vertegenwoordigers van de media daarbij van harte welkom.

Vanwege de nieuwe opzet van het Sportgala Drenthe kon Assen, net als alle andere Drentse gemeenten, per categorie 1 genomineerde aandragen voor het Sportgala Drenthe. De jury van de Sportverkiezingen Assen heeft besloten uit alle aangedragen kandidaten namens de gemeente Assen de volgende sporters en ploeg voor te dragen voor het Drents Sportgala: wielrenster Maike van der Duin (categorie Sporttalent), schaatster Marije Joling (categorie Sportvrouw), motorcoureur Bennie Streuer (categorie Sportman) en het dames-1 team van volleybalvereniging Sudosa-Desto (categorie Sportploeg).

Gemeente Assen nomineert sporters – Stemmen !

Er kan voor het Sportgala Drenthe van 12 tot en met 14 februari gestemd worden door het publiek. Deze stemmen bepalen samen met het oordeel van een topsportjury en een journalistenjury wie Drents sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van 2015 mag worden.

Voor meer informatie: www.sportgaladrenthe.nl. De bekendmaking van de winnaars van het Sportgala Drenthe vindt plaats op 18 februari in De Bonte Wever.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen