Gemeente en Asser horeca tekenen overeenkomst TT Festival 2015

DELEN
Gemeente en Asser horeca tekenen overeenkomst TT Festival 2015

ASSEN – Asser horecaondernemers en de gemeente Assen hebben donderdagmiddag in De Nieuwe Kolk een samenwerkingsovereenkomst ondertekent met betrekking tot de organisatie van het TT Festival 2015. In deze overeenkomst staat onder meer vastgelegd op welke wijze de zogeheten ‘vermaakpleinen’ in het centrum van Assen vorm zullen krijgen en wie daarbij als trekker zal fungeren.

Wethouder Ruud Wiersema: ,,Na afloop van de 84ste editie van de TT, had ik zo iets van: Dit hebben we gelukkig overleefd. De vorige editie had niet het succes wat we voor ogen hadden. We kijken nu naar de toekomst en waarom zouden we weer een organisatie van ver halen als we alles dichtbij hebben. Dat is goed voor onze eigen economie en het stimuleert”

Vol vertrouwen TT Festival 2015

Zes vertegenwoordigers van diverse ‘horeca’ locaties in Assen zetten hun handtekening samen met wethouder Ruud Wiersema die na afloop tevreden liet weten: ,,Ik ben er van overtuigt dat we hier goed aan hebben gedaan, we gaan het zien met de editie 2015.”

Voor de volledigheid hieronder de verdeling van de vermaakgebieden TT Festival 2015 onder de Asser horecaondernemers:

Kerkplein (A. Bruins, De Pimp)
Markt / Kop van de Vaart (R. de Boer, Zusjes de Boer)
Weiersstraat (S. de Vrede, Fellini)
Koopmansplein (B. Erkelens, Plein 10)
Brink / Brinkstraat en Doevenkamp (H. Maas, Hotel de Jonge)
Jan Fabriciusstraat (H. Westera, Mennega)

In een aantal gevallen is sprake van samenwerking tussen meerdere ondernemers. De gemeente Assen draagt zorg voor facilitaire zaken (veiligheid, energie, logistiek)

De samenwerkingspartners hebben tevens zitting genomen in de Projectgroep TT-festival 2015.