Genieten van massage in glazen Wellness Toren Vanderveen

DELEN
Genieten van massage in glazen Wellness Toren Vanderveen

ASSEN – In de glazen toren van Warenhuis Vanderveen bevindt zich sinds kort massagesalon De Wellness Toren. Op zaterdag 7 maart is er een feestelijke opening met hapjes, drankjes, rondleidingen en aanbiedingen.

De Wellness Toren wordt gerund door de ervaren masseurs Piene en Lonneke. Erboven bevindt zich de Fish & Relax spa. De behandelingen in De Wellness Toren en de Fish & Relax spa kunnen prima gecombineerd worden omdat beide ontspanning en weldaad bieden.

De Wellness Toren maakt gebruik van pure natuurlijke plantaardige oliën. Er is een duoruimte waar men samen met partner, moeder, zus of vriendin kan genieten van een massage, maar ook alleen. Er is keus uit: aromatherapie massage, kruidenstempel massage, bamboe massage, voetreflex massage, indische hoofdmassage, indische massage,  hot stone massage al dan niet in combinatie met een Fish & Relax spa, een pedicurebehandeling of een high tea. Ook kunnen er kinderfeestjes worden georganiseerd in de glazen toren.

Naast massages heeft de Wellness Toren eigengemaakte crèmes en pakkingen van PuuR in huis. Huidverzorging zonder schadelijke ingrediënten.

Feestelijke opening Wellness Toren Assen

7 maart aanstaande, van 10.00 tot 17.00 uur houden Piene en Lonneke van de Welnnes Toren en Trudy van Fish & Relax spa een feestelijke opening. Er is de gehele dag iemand aanwezig die iedereen rondleidt. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een hapje, drankje en rondleiding.

Genieten van een massage met echte etherische oliën op bijzondere locatie in Assen! Meer informatie? Klik hier!