Gerard Joling op bierfeest tijdens Acceleration Assen

DELEN

Op 17, 18 en 19 oktober beleeft Acceleration 2014 haar finale op het TT circuit in Assen. Dit internationale race- en muziekfestival heeft daarmee zeven rondes gehad in haar eerste seizoen. Gericht op families, brengt Acceleration drie dagen van spannende races en muziekoptredens, met de Amerikaanse acteur David Hasselhoff als presentator van de vrijdagavond waarin live optredens van: David Hasselhoff, 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B/Snap, DJ Sash en Twenty4Seven.

De zaterdagavond van Acceleration heeft als thema Das ‘foute’ bierfest en is het grootste bierfeest van Nederland, een mix van Duitse ‘gemütlichkeit’ en Nederlandse gezelligheid. Eén van de hoofdacts van deze avond is showbizzfenomeen, maar vooral ook zanger Gerard Joling.

“Acceleration is een compleet nieuwe benadering van races en hoe deze aan haar fans gepresenteerd wordt. Getalenteerde rijders laten in verschillende raceklassen zien wat ze waard zijn, waardoor er een groot spektakel ontstaat op het circuit. De combinatie met andere activiteiten op de paddock maken Acceleration 2014 het perfecte evenement om te bezoeken met het gezin”, vertelt Loek Bodelier, 125 cc Grand Prix racer en Renault Mégane Cup rijder, en CEO van Acceleration 2014.

Het evenement is ontwikkeld door ervaren raceprofessionals en zij worden ondersteund door een groep van Nederlandse investeerders.

Meer informatie en tickets ! Klik hier !