Gerard Kemkers op Bedrijven Contact Dagen Drenthe

DELEN

ASSEN – Op 14 en 15 april worden de Bedrijven Contact Dagen Drenthe weer gehouden in de TT Hall in Assen. Tijdens deze ‘dagen’ zijn er twee topgastsprekers waaronder internetondernemer Ben Woldring en top coach Gerard Kemkers.

Gerard Kemkers is een coach die het maximale uit zijn ploeg weet te halen. Als coach wordt Gerard Kemkers gekenmerkt door zijn passie en gedrevenheid. Niets laat hij aan het toeval over. Hoewel Kemkers de tijd bij TVM een begeleidingsstaf van 20 man om zich heen verzamelde, hield hij toch controle tot in de laatste details. De tegenslagen waarmee hij te maken kreeg in zijn eigen schaatscarrière hebben hem gevormd tot wat hij is geworden, één van de beste coaches ter wereld.

Op dit moment is Gerard performance manager van topsportzorgcentrum bij FC Groningen. Gerard Kemkers presenteert op zijn karakteristieke wijze over onderwerpen als talentontwikkeling, het omgaan met tegenslagen, teambuilding en samenwerking. Ondersteund door video’s vertelt Gerard zijn ervaringen over het coachen en opleiden van de beste schaatsers ter wereld.

Topcoach Gerard Kemkers spreekt woensdag 15 april van 19.00 uur tot circa 20.00 uur in de BCDD Arena in de TT Hall.

Gratis toegangskaarten Bedrijven Contact Dagen Drenthe

De Bedrijven Contact Dagen Drenthe is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. Entree is kosteloos op vertoon van een relatiekaart/toegangskaart. De relatiekaarten worden verspreid via onze standhouders. Een gratis toegangskaart is ook aan te vragen via de website van BCDD.