Geslaagde Christmas Fashion Show bij Warenhuis Vanderveen

DELEN
ASSEN – Op zaterdag 19 en koopzondag 20 december vond de Christmas Fashion Show plaats in de Buningzaal op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen te Assen. De show werd georganiseerd door acht studentes van het Drenthe College.

De zaal zat beide dagen vol en voor elk model werd luid geklapt. Tijdens de show werden er drie rondes gelopen door modellen die de nieuwste mode showden van verschillende afdelingen van Warenhuis Vanderveen. Denk aan kleding (dames, heren en kinderen), brillen, tassen, schoenen en sportkleding.

Tussendoor was er muziek van singer/songwriter Ruud Fieten uit Meppel en er werd gedanst door dansgroep FeelYourMoves. De studenten die al sinds september met de organisatie bezig waren, zijn ontzettend blij dat de Christmas Fashion Show goed is verlopen en het publiek enthousiast reageerde.

Deelnemende afdelingen waren Blom Mode, CoolCat, Juwelier Jan te Hoor, Eye Wish Opticiens, Jones & Jones Mannenmode, Jeans Centre, Duifhuizen, Pro Shoes, Invito, Pour Vous Parfumerie en drogisterij DIO, Förster, ’t Sokkie, Bloembinderij Pluk de Dag, Kunstplaza Schurer, Intersport en Prénatal.