Getuigen gezocht brandstichting Rijschool Assen

DELEN

De politie is op zoek naar getuigen van een brand(stichting) bij een rijschool aan de Stelmakerstraat in Assen. De brand vond plaats tussen woensdag 6 augustus, rond 23.45 uur en donderdag 7 augustus, omstreeks 1.20 uur. De brand werd snel ontdekt door een voorbijganger. Deze waarschuwde vervolgens de politie en de brandweer. Agenten wisten de brand bij het bedrijfspand te blussen, waardoor erger is voorkomen.

De schade aan het pand is behoorlijk, omdat de stalen gevelbekleding en het isolatiemateriaal zijn aangetast. De brandweer moest grotere schade toebrengen om verdere verspreiding van de brand via het isolatiemateriaal te voorkomen. De politie gaat er vanuit dat vuilcontainers bij het pand in brand zijn gestoken.

Iets gezien? 8844

De politie in Assen is op zoek naar getuigen van de brand en naar mensen die weten wie hiervoor verantwoordelijk is of zijn. Mensen kunnen bellen met het landelijke telefoonnummer van de politie, 0900-8844. In het geval burgers anoniem willen blijven, dan kunnen zij hun informatie melden via 0800-7000 (MMA).