Getuigen gezocht mishandeling fietser Weiersstraat Assen

DELEN

ASSEN – De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een fietser die plaatsvond op maandag 2 februari jongstleden op het fietspad aan de Weiersstraat in Assen. Wat is er gebeurd?

De fietser, een 35-jarige vrouw uit Assen, reed rond 8.45 uur op het fietspad aan de Weiersstraat, in de richting van de Rabobank. Vlak voor het Mercuriusplein ontstond een woordenwisseling tussen de vrouw en vier jongens die achter haar fietsten. Twee van hen kwamen aan weerszijde van de vrouw fietsen. Een jongen sloeg de vrouw tegen haar schouder waarna zij op de grond viel.

Het slachtoffer viel met haar fiets op de weg. Tengevolge van de mishandeling kreeg de vrouw een kneuzing aan haar schouder en een grote bult op haar hoofd. De jongens zijn doorgereden.

Signalement

De vier jongens hadden een lichtgetinte huid. De jongen die links van de vrouw reed, droeg een witte pet en een zwarte jas. De jongen die rechts van de vrouw reed, droeg een rood shirt met een capuchon.

Getuigenoproep

De vrouw is na haar val geholpen door een man met een bakfiets met een rood zeil erover. Mogelijk heeft de man de mishandeling gezien. De politie is op zoek naar deze en andere getuigen van deze mishandeling en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie in Assen via het telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, bel dan met het telefoonnummer 0800-7000.