Gezellige bijeenkomsten voor ouders van middelbare scholieren

DELEN
ASSEN – Voor ouders met kinderen van 13 tot 22 jaar wordt er bij Welbesteed Assen aan de Venestraat 89 iedere maand een bijeenkomst gehouden. Dit, vooral gezellig samenzijn, zal iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 13:00 uur plaats vinden.

Wanneer de kinderen nog naar de lagere school gaan is ontmoeting met andere ouders gemakkelijk. Je ontmoet elkaar eenvoudig bij het hek van de school als je op je kind staat te wachten. Problemen en succesmomenten in opvoeding of gekkigheden in het karakter van je kind worden dan al snel gedeeld. Dit stopt echter wanneer de kinderen naar de middelbare school gaan en juist dan steekt de puber zijn kop op.

Puberen heeft te maken met de ontwikkeling van de hersenen en hoort gewoon bij het volwassen worden. Maar wat doe jij eigenlijk als er geen huiswerk gemaakt wordt? Ga je dan politieagentje spelen of wacht je tot het kwartje valt? Of wisselt dat misschien weer per kind en karakter? Omdat er nog geen plek is in Assen waar je onbevangen over puberproblemen kunt praten gaat Welbesteed Assen zo’n plek gewoon creëren.

Bijeenkomsten voor ouders bij Welbesteed Assen

Is je kind tussen de 13 en de 22 jaar? Denk je wel eens: “Hoe gaan we dit nu weer oplossen zonder oorlog?” Of heb je handige tips. Wil je, je zorgen en oplossingen delen? Kom dan eens vrijblijvend langs op de eerste vrijdag van de maand vanaf 13:00 uur.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen