Gezocht gedupeerden Vaudeville Festival Assen

DELEN

ASSEN – Op 16 augustus jongstleden werd voor het eerst in Assen het Vaudeville Festival gehouden. Een festival vol zang, kunst, dans, acrobatiek en sensualiteit voor het hele gezin.

Vrijwilligers

Tientallen vrijwilligers hebben zich voor die dag ingezet om het festival in goede banen te leiden. Ondanks het slechte weer heeft iedereen zich die dag en in de voorbereidende fase voor de volle 100% gegeven. Uren lang achter
elkaar door stonden zij paraat echter kregen de vrijwilligers ondanks de toegezegde vergoeding niet betaald. Herhaaldelijk werd toegezegd alsnog te betalen, maar de betalingen zijn niet verricht.

Gedupeerden gezocht

Ook diverse ondernemers die hun bijdrage leverden aan het ‘Festival’ hebben tot op heden geen betaling ontvangen. Zo ook het bedrijf ‘Mooie Tenten’ uit Elst die tenten leverden voor het Vaudeville Festival. “Ik word als ondernemers door de organistoren totaal genegeerd, laat staan dat ze betalen. Telefoonnummers en email werken niet of worden met een standaard bericht beantwoord. Er is totaal geen contact meer te krijgen met de organisatoren”, aldus de gedupeerde ondernemer.

Emiel Jansen van ‘Mooie Tenten’ komt graag in contact met mede gedupeerden. Hij vraagt zich verder af waarom de organisatoren geen slecht weer scenario hadden. En waarom de basis van het festival niet financieel gedekt was.

Indien u wilt reageren of u wilt melden als gedupeerde, mail dan met Emiel Jansen. Klik hier!