Gluurder in de wijk Baggelhuizen Assen

DELEN

ASSEN – Bij de politie in Assen zijn meldingen binnengekomen van een ‘verdacht’ persoon die bij mensen naar binnen staat te gluren in de wijk Baggelhuizen. Maandagavond rond 23.00 uur liep een persoon opvallend rond aan de ‘Landen’ (Kennemerland, Schieland, Gooiland) en gluurde bij meerdere huishoudens opvallend naar binnen. Het zou hierbij gaan om een man van 30-40 jaar oud met blank uiterlijk en blond haar.

De politie laat onze redactie weten dat er van het voorval geen officiële meldingen zijn binnengekomen behalve meldingen via social media:  ,,Wanneer zich een dergelijk iets voordoet adviseren wij de mensen om 0900-8844 te bellen en de locatie door te geven en wat er precies is gebeurd. Hoe degene eruit zag. Dan kunnen er collega’s komen kijken en in de buurt controleren. Via 0900-8844 worden ook meldingen uitgegeven aan collega’s”.

Meldingen via social media

Melding die men doet via social media als Facebook en Twitter ,,Wij lezen @poldrenthe, Twitter account van de politie persvoorlichter, tot ongeveer 22.00 uur uit, maar er wordt niet iedere minuut meegelezen.  Dus onze boodschap is feitelijk; bij iedere verdachte situatie waarbij je graag politie ter plaatse wil bel 0900-8844 of in noodgeval 112″.