Go Zero Procent Party met o.a. Brace, Mafe en Monica Geuze

DELEN
ASSEN – Go Zero Procent is het grootste, leukste en veiligste alcohol vrije tienerfeest van Noord Nederland. Tijdens één van de feesten is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 tot en met 17 jaar.

De organisatie is in handen van het jongerenwerk uit Assen in samenwerking met een team actieve jongeren.

Alcoholvrij uitgaan voor tieners

Tieners willen af en toe ook uit gaan, dit kan op een leuke en veilige manier tijdens het Go Zero Procent feest, hierin voorzien we in de behoefte. Hebben ouders vragen, dan kunnen ze altijd contact leggen met de organisatie.

Line-up Go Zero Procent 2016

Go Zero Procent 2016Elk feest heeft meerdere artiesten die een te gekke show neerzetten en samen met jou een super feest gaan bouwen. We zorgen voor een variërend programma met rap, DJ’s, zangers en zangeressen. Naast optredens zijn er ook altijd diverse organisaties die zich op een leuke manier presenteren. Dit jaar staan onder anderen Finalist Voice of Holland BRACE, Raptalent 2015 MAFE en DJ en YouTube vlogger Monica Geuze op het podium in De Bonte Wever.

Entree en aanvang Go Zero Procent

De entree voor het Go Zero Procent feest is € 7,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever, elke dag 9.00-22.00 uur. Op de dag van het feest kosten kaarten aan de deur € 10,00.

Het feest is van 20.00-0.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen