Gooische Vrouwen marathon in bioscoop De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Op dinsdag 2 december organiseert Bioscoop De Nieuwe Kolk de enige echte Gooische Vrouwen Marathon, met om 21:15 uur de exclusieve voorpremière van Gooische Vrouwen 2!

Heb je geen plekje bij de Ladies Night XXL op 3 december kunnen bemachtigen, maar wil je toch een avondje met de Gooische Vrouwen meemaken? Voor slechts € 14,- maak je deze heerlijke Gooische avond al mee.

Programma Gooische Vrouwen bioscoop De Nieuwe Kolk Assen

19:00 uur: Start Gooische Vrouwen
21:00 uur: Pauze
21:15 uur: Start Gooische Vrouwen 2

Kaarten bestellen? Klik hier !

Gooische Vrouwen

De Film gaat verder waar de TV-serie is geëindigd. De vier vrouwen zijn allemaal hun eigen kant op gegaan. Hun levens verlopen echter alles behalve soepel. De dames besluiten dat ze hard toe zijn aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, waar ze zich realiseren hoe belangrijk hun vriendschap is. Samen staan ze sterk en proberen ze alles om de problemen thuis op te lossen.

Gooische Vrouwen 2

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.