Gospelkoor El Elohim in Kerstdienst voor vluchtelingen

DELEN

ASSEN – Op zondagmiddag 11 december a.s. wordt er om 16:30 uur opnieuw een kerkdienst gehouden met en voor de vluchtelingen van het AZC. De viering vindt plaats in de Adventskerk, Lindelaan 49.

Na de zeer positief ontvangen Welkomstdienst op 3 juli jl. is dit het tweede gezamenlijke initiatief van het Pastoresconvent, waarin de voorgangers van alle Asser kerkgenootschappen vertegenwoordigd zijn. Deze Kerstdienst is voorbereid en wordt geleid door pastoraal werker Bernadette Beunders (RK) en de dominees Helène van Noord (PKN), Esther Struikmans (PKN) en Ernst Leeftink (GKV).

Gospelkoor El Elohim

Het thema van deze dienst is ‘Vol verwachting op weg naar Kerst’. El Elohim verzorgt het muzikale gedeelte van deze dienst met muziek, koor- en samenzang. Ook nu heeft de dienst weer een echt intercultureel karakter!

We hopen dat de nieuwe inwoners van onze stad uit het AZC en veel mede-Assenaren weer aanwezig zullen zijn om samen het feest te vieren van de geboorte van het Kind, dat vrede en licht komt brengen in deze vaak zo donkere wereld.

Na de dienst is er zeker ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van hapjes en drankjes, die door vrijwilligers zijn bereid.