GozeroProcent met Slam! on Tour show en rapper Snelle

DELEN

Assen – Vrijdag 12 april 2019 staat het grootste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Van 20.00-0.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

0% alcohol
In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent.. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht. Tevens zet de organisatie zich in voor de rookvrije generatie.

SLAM! on Tour
Het feest is geheel alcohol- en rookvrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder roken en alcohol. Naast leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld een reuze sweeper, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. De radio zender SLAM voorziet de avond van een SLAM! on Tour show met radio DJ’s Tom van der Weerd en Martijn La Grouw samen met MC Jollygood dit vanuit een XL LED-show. Daarnaast zijn er optredens van rapper Snelle en zangeres Delany bekend van het SBS6 programma The Next Boy/Girl Band.

Entree
De entree voor het GozeroProcent feest is € 9,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever of bij verschillende voortgezet onderwijs scholen in Assen. Ook online zijn kaarten verkrijgbaar via debontewever.nl. Vrijdag 12 april 2019 kosten de kaarten aan de deur € 12,50. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie
Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% PARTY! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl