GoZeroProcent met mooie line-up

DELEN

Assen – Het grootste, leukste en veiligste tienerfeest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar in Noord Nederland komt terug en vindt 22 september opnieuw plaats in De Bonte Wever! Ook nu is er weer een vette line-up samengesteld en kunnen we ons opmaken voor optredens van Vinchenzo (The Voice Of Holland), Bokoesam (o.a. New Wave) en Nigel Sean (Zomerhit Belle). Naast live-optredens is er nog veel meer te beleven en we waarschuwen nu al vast voor het geval je besluit om niet te komen: Dit is zo’n feest waar iedereen het nog lang over gaat hebben. Tot 22 september!

Vinchenzo
Hij deed mee met The Voice Kids, keerde een aantal jaren later terug bij The Voice Of Holland, werd daar derde en sindsdien gaat het hard met de zeventien jarige Vinchenzo. Eerste single Steady Love was een flinke opwarmer, hij coverde Energie van Ronnie Flex en vlak voor de zomer kwam hij met Daily (geproduceerd door Jack $hirak) wat je gerust een flinke hit mag noemen. Als je op zo’n jonge leeftijd al bereikt hebt wat Vinchenzo heeft bereikt kunnen wij niet anders zeggen dan dat je dit echt moet gaan zien!

Bokoesam
Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land. In 2015 was hij één van de deelnemers van het New Wave collectief dat hem (en de andere rappers) in één klap een doorbraak bezorgde. De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Beter hou je hem in de gaten!

Nigel Sean
Eén van DE zomerhits van 2017 staat wat ons betreft op naam van Nigel Sean en heet Belle. Maar als je denkt dat dat het eerste is waar je hem van zou kunnen kennen heb je het mis, want al op 8 jarige leeftijd begon zijn loopbaan in de spotlight in de musical The Lion King en in 2006 deed hij al mee aan het Junior Songfestival. Maar laat je niet in verwarring brengen, want inmiddels is Nigel Jean volwassen geworden en een gerespecteerd songwriter, rapper, R&B artiest en producer dankzij tracks als Slapen In De Club, H.A.E.M. (Huilen Als Een Man) en Morgen Ben Ik Vrij.

Ticketprijzen
Voorverkoop: € 7,00 (excl. € 1,00 servicekosten) – Bestel HIER online
Avondkassa: € 10,00

Wanneer
Datum: vrijdag 22 september 2017
Tijd: 20.00 – 00.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Bron: Website De Bonte Wever en Website GoZeroProcent

GozeroProcent is het grootste, leukste en veiligste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland. Tijdens één van de feesten is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van het jongerenwerk uit Assen i.s.m. een team actieve jongeren. Tieners willen af en toe ook uit gaan, dit kan op een leuke en veilige manier tijdens het GozeroProcent feest, hierin voorzien we in de behoefte.