Gratis entree KPN Marathon Cup Bonte Wever Assen

DELEN
ASSEN – De twaalfde wedstrijd van dit seizoen in de KPN Marathon Cup is woensdag de laatste waarbij het marathonpeloton in actie komt op het ijs van De Bonte Wever in Assen.

Dat is voldoende aanleiding om van die laatste schaatsmarathon een speciale te maken, met gratis entree voor elke bezoeker.

Het marathonpeloton bezocht Assen vele jaren. Op het ijs van eerst De Smelt en later De Bonte Wever werden geweldige wedstrijden uitgevochten, met vaak aansprekende winnaars. Die tijden zijn echter na woensdagavond voorbij. Komende winter wordt er geen ijs meer gemaakt in De Bonte Wever en dat betekent dat het marathonpeloton noodgedwongen Drenthe moet overslaan.

KPN Marathon Cup

De organisatie van de twaalfde wedstrijd in de KPN Marathon Cup wil dat niet zomaar voorbij laten gaan. De Bonte Wever moet nog één keer volstromen voor de stoerste schaatsers van Nederland, die in Assen meteen revanche kunnen nemen voor het Nederlands kampioenschap afgelopen zondag in Amsterdam. Voor iedereen die het spektakel van dichtbij wil meemaken, is de toegang bij de races helemaal gratis.

De eerste wedstrijd van de Beloften begint om 18.00 uur. De dames en de heren starten om respectievelijk 19.30 uur en 20.30 uur.


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen